Karta Extra

DYQANETDominusoft

ADRESA:

Rruga Myslym Shyri, P. 49, Shk.1, K. 2, Ap. 6
1000 - Tiranë

telefon:

069613029620% zbritje për programe profesionale Web Design;
20% zbritje për Web Development;
20% zbritje për Asp.Net 20%, C/C++;
20% zbritje për Java;
20% zbritje për Mobile & Cloude;
20% zbritje për Php;
20% zbritje për Linux;
20% zbritje për Graphic Design;
20% zbritje për React Native/ Sql Lite;
20% zbritje për Teknik IT;
20% zbritje për kurse Gjermanisht dhe kurse Anglisht