Karta Extra

DYQANETAmerican Hospital sh.a

ADRESA:

1.Rruga Lord Bajroni, prane SUT, Laprake; 2.Rruga e Dibres; 3.Rruga Sabaudin Gabrani, Nd. 2; Laboratori Qendror Bulevardi Zogu i Pare, Nd. 3-kateshe
1000 - Tiranë

telefon:

04 2357 53520% zbritje për të gjitha shërbimet diagnostikuese, ekzaminimet radiologjike si dhe analizat laboratorike që kryhen nga Laboratorët e American Hospital sh.a, 10% zbritje për kirurgjitë, 10% zbritje për hospitalizimin.