Karta Extra

DYQANETEV Travel & Tours

ADRESA:

Rruga Irfan Tomini, Pallati Noka 10 Katesh, kati perdhe
1000 - Tiranë

telefon:

0694399113

E-mail:

e.v-travel@hotmail.com5 % zbritje për paketat turistike, 10 euro zbritje për biletat e avionit, 5% zbritje për biletat e autobuzit dhe 3% zbritje për biletat e tragetit