Karta Extra

DYQANETBar Kafe Iris

ADRESA:

Rruga Budi, ish Mensa Qyteti Studenti
1000 - Tiranë

telefon:

069277779615% zbritje për kafe dhe 20 % zbritje për pije freskuse