Karta Extra

DYQANETBlack & White Stay Beautiful

ADRESA:

Rruga Violeta Manushi
1000 - Tiranë

telefon:

0699484406Punime thonjsh zgjatime tipsa dhe me xhel = 1200 Lek; Mbushje Thonjsh = 800 Lek; Atelie - 10-25% zbritje