Karta Extra

DYQANETDea Dent

ADRESA:

Komuna e Parisit
1000 - Tiranë

telefon:

069348177750% zbritje për shërbime urgjence dentare, 30% zbritje për mbushje dhëmbi, 20% zbritje për punime estetike dhe kurore dhe vizita e konsulta falas