Karta Extra

DYQANETAutoshkolla Klavin 2015

ADRESA:

Rruga Reshit Collaku
1000 - Tiranë

telefon:

0692047052Mësimdhënia e teorisë dhe praktikës Kategoria B nga 30.000 lekë -- 25000 lekë