Karta Extra

DYQANETFizio Tirana Physiotherapy

ADRESA:

Rruga Hajdar Hidi
1000 - Tiranë

telefon:

068549192920% zbritje për qendër masazhi fizioterapeutik dhe 15% zbritje për produkte fizioterapeutike