Karta Extra

DYQANETEvergreen

ADRESA:

Rruga Deshmoret e 4 Shkurti
1001 - Tiranë

telefon:

0697386949Bicikleta me qera nga 100 lekë bëhen 50 leke dhe nga 150 lekë behen 80 lekë