Karta Extra

DYQANETTirana Olimpik Park

ADRESA:

Rruga Liman Kaba
1000 - TiranëPër aktivitete sportive për të rinj dhe amator ofron 50% zbritje për studentët. Për organizime fetare, kulturore dhe politike ne Pallatin e Sporteve ofron 50% zbritje për studentët.